Faciliteter

Amagerkollegiet råder over et stort fælles areal med grønne områder, bænke og borde samt kældere til opbevaring. Udover hvert lejemåls eget køkken og bad, findes der til hver gård på kollegiet et større fælles-køkken. På kollegiet ligger der i alt 12 gårde. Hver gårds fælles-køkken er møbleret med borde og stole. Der er ovne og køleskabe til deling, samt diverse gryder og pander. Hver gård er yderligere tildelt et aflåst kælderum/depot, der kun kan åbnes af de beboer i de enkelte gårde, samt inspektøren.

Amagerkollegiet har endvidere et Center med egen bar (Se Baren Kirsten G samt barens Facebookside). Centeret er en separat bygning, som er til fælles benyttelse for alle beboere. Centeret råder over TV og Playstation 3, og der arrangeres af og til visninger af f.eks. Champions League fodbold eller FIFA turneringer. I Centeret kan man til enhver tid desuden spille bordfodbold, pool, biliard og dart ganske gratis. Baren har desuden en hyggekrog. Der er også et større areal med tilhørende borde og stole, der altid kan benyttes og evt. lejes ud til beboere, der ønsker at holde fest mm - se barens egen side for mere info.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>