Baren Kirsten G

Åbningstider:
Kirsten G inviterer til druk og hygge hver fredag og lørdag, samt hverdage der grænser op til en helligdag, fra 22 til 02. Men – da Kirstens barvagter er frivillige kollegianere, der melder sig til de vagter de har lyst til, kan vi desværre ikke altid garantere at baren åbner. Du kan nemt afhjælpe dette – meld dig som frivillig barvagt i Kirsten G! Kontakt en Centerleder. Vi referer til vores Facebook side, hvor de ansvarlige vil ligge åbningstider op på dagen, så man ikke er i tvivl om, man er kommer forgæves.

Vores Historie:

KirstIMG_4889en G er navnet på Amagerkollegiets bar. Denne betegnelse er ikke valgt grundet tilfældigheder. Kirsten Giftekniv er oprindelig betegnelse for en kvinde, der mod betaling søgte at finde et passende parti for en mand eller kvinde og bringe de to parter sammen. Nu bruges det spydigt om en person, der er lovlig ivrig efter at stifte kæresteforhold for andre.

IMG_4923Med dette i bevidstheden giver det god mening at kollegiets bar bærer navnet Kirsten G. Baren har nemlig med sin hyggelige stemning og billige drikkevarer, igennem tiden ført mange kollegianer sammen. Det er et faktum at der hvert år bliver født en del danske børn som er kommet til verden af forældre hvis første møde fandt sted i Kirsten G. Udover denne romantiske virkelighed er Kirsten G en fantastisk festbar. Baren har med sine utroligt billige priser, store sortiment samt gode rumlige lokaler mulighed for  at huse op til 200 festglade personer. Baren administreres af centerledelsen som udgøres af to kollegianere der er ansat af bestyrelsen.

5

 Vil du være en del af fællesskabet:

  1. Du kan blive bartender ved at kontakte Centerledelsen eller de øvrige bartendere.
  2. Du kan være med til at arrangere fester og større arangementer i gennem F&K her.