Nyt og forbedret Katteregister

Nyt og forbedret KATTEREGISTER!

Så er det igen muligt at registrere sine katte på Amagerkollegiets hjemmeside.

Formål

Amagerkollegiet tillader beboere at anskaffe kæledyr op til størrelsesorden kat, og dette medfører at der er mange katte på kollegiet, til glæde, men også somme tider gene, for både ejere og andre kollegianere.

Der har desværre tidligere været enkelte problemer med kollegiekattene, både i forhold til katte der bevæger sig ind i andres værelser, og katte der bliver efterladt herreløse når ejeren flytter ud.

For at få mulighed for at identificere de katte, der befinder sig på kollegiets område, og i tilfælde af problemer, udarbejder Amagerkollegiets beboere derfor i fællesskab et katteregister. Dette administreres af kollegianerne fra kollegiets bestyrelse.

Alle som anskaffer sig eller allerede har en kat bedes registrerer denne på siden http://amagerkollegiet.dk/katteregister/. Ved først at oprette en profil og så kan man registrerer sin kat. Du kan vælge at følge linket eller gå ind på hjemmesidens forside og finde fanen ‘info’, hvori katteregistret er at finde.

Ved registrering bedes oplyst følgende:

  • Ejers navn og værelsesnummer, email adresse (evt. telefonnr).
  • Kattens navn, køn (husk at katten skal være neutraliseret), farve og evt. specielle kendetegn.
  • Kattens øremærke eller chipnummer (er obligatorisk for at have en kat på Amagerkollegiet).
  • Der kræves også et billede af katten.
  • Under fanen Katte kan du se de katte som er tilknyttet Amagerkollegiet.

 

Alle katte på Amagerkollegiet skal være registreret i registeret, ifølge husordenen, for at de skal være tilladt at holde på kollegiet – har du en kat der ikke er registreret, kan det betyde at du får en advarsel for brud på husordenen.

 

Tak for din samarbejdsvilje.