TV

Generelt:

Pr. d.01/04-2018 har kollegiet ikke længere betalingskanaler. Det blev besluttet til beboermødet i september 2017, at kollegiet ikke længere udbyder betalingskanaler. Dog har vi stadig alle DRs kanaler samt enkelte øvrige gratis kanaler-. Vi har fået færre kanaler, det vil sige en billigere TV ydelse.

Den nye kanaloversigt kan ses nedenunder.

Det analog signal er helt blevet lukket, så for at kunne modtage TV kanaler skal man have et fjernsyn med MPEG4 og T2-udstyr, hvis ens TV ikke er klar til det, kan man købe en digital modtager. Hvis du har problemer med at modtage kanaler, så kontakt enten formand@amagerkollegiet.dk, support@amagerkollegiet.dk eller vores inspektør Claus Hansen direkte.


Kanaloversigt:

– DR1                      –  DR2                    – DR3                   – Ramasjang


– DR K                      – Ultra                   – CNN


– BBC World HD       – Folketinget         – Hovedstaden      – Kanal KBH


Spørgsmål og Svar

 • Er BoxerTV kollegiets tv-udbyder? – Nej. Vi er vores egen TV-udbyder
 • Hvordan modtager kollegiet sit tv-signal? – Kollegiet modtager de fleste via luftaftenne, nogle via sat og andre via kabel. Det afhænger af den enkelte kanal.
 • Hvor tit vælges der nye kanaler? – Det er forskelligt, men minimum hvert andet år er der afstemning.
 • Hvordan stemmer man om tv-kanaler? – Man deltager til beboermøde – hvor hver beboer har stemmeret.
 • Er det muligt at købe andre kanaler til? — Den fælles TV-pakke er fastlåst, og bestemmes af kollegiets bestyrelse. Ca. hvert andet år revideres TV pakken i samråd med kollegianerne på beboermødet. Ud over den fælles tv-pakke er det dog muligt gennem Boxer TV at tilkøbe flere kanaler hos boxertv.dk uden brug af ekstra stueantenne. Kollegiet har intet med BoxerTV’s udbud af ekstra kanaler. Alt henvendelse herom skal derfor ske til BoxerTV’s kundesupport: http://www.boxertv.dk/kundeservice/.
  Man kan dog ikke regne med at kunne få fuld support hvis man tilkøber BoxerTV, da kollegiet intet har med Boxer at gøre.
 • Er det muligt at vælge kanaler fra og spare penge? — Nej og nej.
 • Er det muligt at bytte kanaler ud med andre kanal? — Nej. Der betales license til vores TV-udbydere for alle 279 hustande pr. gang. Det er derfor ikke muligt tilbyde individuelle kanaler.
 • Hvorfor har vi svenske og tyske kanaler? – De tyske og svenske kanaler er valgt efter ønske. Derudover skal det siges at de fleste kanaler er free-to-air, der ikke koster kollegiet nogen større udgift at tilbyde.
 • Hvad hvis jeg har købt en ny digital DAB radio? Stikket i væggen hvor der står “Radio” giver både det almindelige FM signal samt DAB. Du skal blot instille din radio til at søge efter DAB kanaler som almideligt.